Konu
:
Fileto Biftek
Yalnız Mesajı Göster
Fileto Biftek
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fileto Biftek
Malzemeler
• 4 fileto biftek, (her biri yaklaşık 180 gr
)
Sebze Kabuk Malzemeleri
• 4 dilim kırıntı haline getirilmiş bayat ekmek
• 30 gr
rendelenmiş parmesan
• Maydanoz dalı, biberiye ve fesleğen
• 2 çorba kaşığı öğütülmüş hardal
• 1 çorba kaşığı zeytinyağı
Elmalı, Kerevizli Remoulade Malzemeleri
• 220 gr
kereviz (½ küçük kereviz)
• ½ limon suyu
• 4 çorba kaşığı mayonez
• 1 çay kaşığı kaba öğütülmüş hardal
• Dörde bölünüp çekirdekleri çıkarılmış bir yeşil elma
• 2 çorba kaşığı taze doğranmış maydanoz
• Lezzet katmak için tuz ve biber
4 kişiliktir
Yapılışı
1
Biftekleri terbiyeleyin, bir kaşık zeytinyağını geniş yapışmaz bir tavada ısıtın
Biftekleri altını üstünü çevirerek 2-3 dakika pişirin
Tavadan alın
2
Kabuk için, tüm malzemeleri doğrayıcı kabına koyun ve yeşil, hoş bir kabul elde edene kadar birkaç kez blendırdan geçirin
3
Biftekleri bir fırın tepsisine koyun ve kabuk karışımını her bir bifteğin üzerine bir kaşık sürün
180ºC fırında üstü açık olarak, kabuk sertleşene dek 5 dakika pişirin
4
Remoulade sosu için Braun Multiquick 7 Kablosuz el blendırının büyük doğrayıcı kabını kullanarak kereviz ve elmayı doğrayın
5
Mayonezi öğütülmüş hardal ve doğranmış maydanozla karıştırın
Kuru kereviz, elma ve limon suyu ekleyin
6
Biftekleri garnitür olarak remoulade ile birlikte servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul