Konu
:
Islama (Tavuk)
Yalnız Mesajı Göster
Islama (Tavuk)
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Islama (Tavuk)
Malzemeler:
3 Yufka
3 Su Bardağı tavuk suyu
2 Tavuk Gögsü
1 Su bardağı dövülmüş ceviz
Yapılışı:
Tavuk göğüslerini iyice pişene kadar haşlayın ve suyunu kenara ayırın
Elle yada çatal yardımıyla pişen tavuk etini didikleyin
Borcamı yağlayın, yufkaları rulo haline getirerek parçalara ayırın
Her parçayı ayırdığınız tavuk suyu ile ıslatıp borcama yerlestirin
Tüm yufkaları yerleştirdikten sonra, kalan tavuk suyunu yufkaların üzerine dökün
Son olarakta cezvede kızdırılmış tereyağını ve cevizleri ekleyerek sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul