Yalnız Mesajı Göster

Islama (Tavuk)

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Islama (Tavuk)



Malzemeler:

3 Yufka
3 Su Bardağı tavuk suyu
2 Tavuk Gögsü
1 Su bardağı dövülmüş ceviz
Yapılışı:
Tavuk göğüslerini iyice pişene kadar haşlayın ve suyunu kenara ayırın Elle yada çatal yardımıyla pişen tavuk etini didikleyin
Borcamı yağlayın, yufkaları rulo haline getirerek parçalara ayırın Her parçayı ayırdığınız tavuk suyu ile ıslatıp borcama yerlestirin
Tüm yufkaları yerleştirdikten sonra, kalan tavuk suyunu yufkaların üzerine dökün
Son olarakta cezvede kızdırılmış tereyağını ve cevizleri ekleyerek sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla