Konu
:
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir
Yalnız Mesajı Göster
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir
Sadece birkaç noktaya dikkat ederek muazaam lezzeti olan bir makarna pişirebilirsiniz
İlk yapılması gereken derin ve geniş bir tencere seçimi olmalıdır
100 Gram makarna için ideal olan su miktarı 1 litredir
Suyun fazla olması, makarnanın su içerisinde rahat hareket etmesini, böylece yapışmamasını sağlar
Kaynamakta olan suya damak tadınıza göre tuz ilave ederek karıştırın ve makarnaları tencereye boşaltın
Makarnaları tencere ile baş başa bırakırsanız doğru lezzeti yakalamak güçleşir
Başında durarak arada bir tahta bir kaşık ile karıştırmanız gerekir
Fakat çok sık ve fazla karıştırmamaya özen gösterin
makarna yapmanin puf noktalari Makarna Pişirmenin Püf Noktaları Nelerdir
İdeal pişme süresi 8-10 dakika civarındadır ancak bu süre kullanılan makarna türüne göre ve kalitesine göre farklılık göstereceğini unutmayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul