Konu
:
Osmanlı Yayla Çorbası Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Osmanlı Yayla Çorbası Yapılışı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Osmanlı Yayla Çorbası Yapılışı
6 su bardağı et suyu
1 yumurta
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı pirinç
1 çorba kaşığı margarin
Tuz
Nane
Toz kırmızıbiber
Et suyunu derin bir tencerede kaynatın
Pirinci yıkayıp etsuyuna ilave edin
Un, yumurta ve yoğurdu küçük bir kasede çırpın
Pirinçler yumuşayınca unlu karışımı yavaş yavaş ilave ederek kanştırın
Tuz ve naneyi ekleyip koyulaşıncaya kadar pişirin
Margarini küçük bir tavada eritip kırmızıbiberi ilave edin
Çorbanın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul