Konu
:
Vişne Şurubu Nasıl Yapılır ?
Yalnız Mesajı Göster
Vişne Şurubu Nasıl Yapılır ?
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişne Şurubu Nasıl Yapılır ?
Vişne Şurubu Nasıl Yapılır ?
Resimli Vişne Şurubu Tarifi
Vişne Şurubu Tarifi Resimli
VİŞNE ŞURUBU
Malzemeler
1 kg vişne
4 su bardağı tozşeker
4 su bardağı su
1 limonun suyu
Yapılışı
Vişneleri yıkayıp tencereye alın
Suyunu ekleyip vişnelerin kabukları çatlayıncaya kadar kaynatın
Ateşten alıp suyunu süzerek başka bir tencereye aktarın
Yaptığınız vişne suyuna toşşeker ve limon suyunu da ekleyin
Birkaç taşım daha kaynatıp ateşten alın
Üzerinde biriken köpükleri kevgirle alın
Vişne şurubunu şişelere doldurun
Soğuyunca kapaklarını sıkıca kapatın
Tercihen buzdolabının kapısı gibi serin yerde saklayın
İkram edeceğiniz zaman bu şuruptan bardaklara 4-5 kaşık koyup üzerini soğuk suyla tamamlayın,öyle ikram edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul