Konu
:
Ordövr
Yalnız Mesajı Göster
Ordövr
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ordövr
MALZEMELER:
-4 katı pişmiş yumurta
-4 yaprak jelatin
-10 dilim Macar salamı
-3- 4 küçük salatalık turşusu
-2 su bardağı et suyu (yağsız)
-Tuz ve karabiber
YAPILIŞI:
1-
Ilık et suyunda yıkanmış jelatin eritilir
Tuz ve karabiber atılır
2-
Yumurta, salam, turşu küçük küçük doğranır
Et suyuna katılıp, karıştırılır
(Yumurta sarılarını dağıtmadan ve et suyunu bulandırmadan karıştırınız
)
3-
Islak şekilli kalıba boşaltılıp dondurulur (3- 4 saat)
4-
Kalıptan çıkarılacağı zaman, kalıp birkaç defa ılık suya batırılıp servis tabağı ters çevrilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul