Konu
:
Elmalı Sıcak Helva
Yalnız Mesajı Göster
Elmalı Sıcak Helva
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Elmalı Sıcak Helva
Elmalı Sıcak Helva
Elmalı Sıcak Helva
Özellikle balık sonrası güzel gidecek bir tatlı
MALZEMELER
* Her 1 kap güveç için yarım elma
* Kabın kalanını dolduracak kadar helva
* Tarçın
* Üzeri için; ceviz
fındık
fıstık
badem ya da hindistan cevizi
This image has been resized
Click this bar to view the full image
The original image is sized 569x422 and weights 131KB
TARİF
Güveç kabına öncelikle elmaları küp küp doğrayıp zemine yayarak yerleştirin
Elmaların üzerine tarçını serpin
En üste helvayı kabı dolduracak kadar ilave edin
Kabın üstünü alüminyum folyo ile kapatarak 180 dereceye ayarlanmış fırında üzeri hafif kızarana kadar (yaklaşık 20-25 dk) pişirin
Üzerini isteğinize göre ceviz
fındık
fıstık
badem
hindistan ceviziyle süsleyip sıcak olarak servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul