Yalnız Mesajı Göster

Tavşanlı Tas Kebabı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşanlı Tas Kebabı




Malzemeler

1200 gram kuşbaşı doğranmış tavşan eti
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 adet soğan
6 diş sarmısak
2 çorba kaşığı domates salçası
1 adet defne yaprağı
10-15 adet tane karabiber
1 tatlı kaşığı un
Bir buçuk litre sıcak su
Tuz

Yapılışı
ZEYTİNYAĞINI bir tencereye alıp eti ekleyin üzerine soğan ve sarmısakları bütün olarak ekleyin Un hariç diğer malzemeyi de ilave edin 3 dakika birlikte kavurun Unu ilave edip bir iki çevirin ve suyunu koyun Tuzunu ayarlayın Yemek pişerken oluşan köpükleri ara sıra alın Köpük bitince tencerenin kapağını kapatıp ağır ateşte bir buçuk saat pişirin Patates kızartması ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla