Konu
:
Tavşanlı Tas Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Tavşanlı Tas Kebabı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşanlı Tas Kebabı
Malzemeler
1200 gram kuşbaşı doğranmış tavşan eti
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 adet soğan
6 diş sarmısak
2 çorba kaşığı domates salçası
1 adet defne yaprağı
10-15 adet tane karabiber
1 tatlı kaşığı un
Bir buçuk litre sıcak su
Tuz
Yapılışı
ZEYTİNYAĞINI bir tencereye alıp eti ekleyin üzerine soğan ve sarmısakları bütün olarak ekleyin
Un hariç diğer malzemeyi de ilave edin
3 dakika birlikte kavurun
Unu ilave edip bir iki çevirin ve suyunu koyun
Tuzunu ayarlayın
Yemek pişerken oluşan köpükleri ara sıra alın
Köpük bitince tencerenin kapağını kapatıp ağır ateşte bir buçuk saat pişirin
Patates kızartması ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul