Yalnız Mesajı Göster

Tavşan A La Mutard

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan A La Mutard




Tavşan A La Mutard

Malzemeler


1 adet tavşan yavrusu
1 çorba kaşığı tuz
1 çorba kaşığı toz hardal
1 tatlı kaşığı kekik ,Karabiber
4 çorba kaşığı rafine yağı
1/2 su bardağı rafine yağı
2 çorba kaşığı tereyağı




Hazırlanışı


Hardalı, tuz, biber ve kekiği bir kaba koyup karıştırınız Tavşanı dört çorba kaşığı rafine yağı ile yağlayıp, içine ve dışına yukarıda tuzlu hardallı karışımı serpip ovunuz

Tavşanın gireceği büyüklükte bir tepsiye tavşanı koyup, üzerine rafine yağını dökünüz

Hızlı ateşli fırında zaman zaman içindeki yağından alıp, üzerine dökerek yarım saat kırk dakika kızartıp, bir servis tabağına çıkarınız

Tereyağını kızartıp, üzerine dökünüz Yanında ayrı olarak kızarmış patatesle servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla