Konu
:
Tavşan A La Mutard
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan A La Mutard
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan A La Mutard
Tavşan A La Mutard
Malzemeler
1 adet tavşan yavrusu
1 çorba kaşığı tuz
1 çorba kaşığı toz hardal
1 tatlı kaşığı kekik ,Karabiber
4 çorba kaşığı rafine yağı
1/2 su bardağı rafine yağı
2 çorba kaşığı tereyağı
Hazırlanışı
Hardalı, tuz, biber ve kekiği bir kaba koyup karıştırınız
Tavşanı dört çorba kaşığı rafine yağı ile yağlayıp, içine ve dışına yukarıda tuzlu hardallı karışımı serpip ovunuz
Tavşanın gireceği büyüklükte bir tepsiye tavşanı koyup, üzerine rafine yağını dökünüz
Hızlı ateşli fırında zaman zaman içindeki yağından alıp, üzerine dökerek yarım saat kırk dakika kızartıp, bir servis tabağına çıkarınız
Tereyağını kızartıp, üzerine dökünüz
Yanında ayrı olarak kızarmış patatesle servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul