Konu: Hindi Kapama
Yalnız Mesajı Göster

Hindi Kapama

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindi Kapama



Hindi kapama

Malzemeler

1 adet soğan(yemeklik doğranmış),
4 parça hindi eti,
2 su bardağı pirinç,
6 adet taze soğan,
karabiber, tuz

Yemeklik doğranmış soğanlar 1 çay bardağı su ile suyunu çekene kadar kavrulur Hindi etleri eklenir üzerine tekrardan tencerenin yarısına kadar su eklenir Etler pişirilir 2 su bardağı pirinç ayrı bir yerde yağ ile kavrulur ve tuz eklenir Kavrulduktan sonra cam tepsiye dökülür Üzerine karabiber serpilerek parça etler üzerine konulur Suyu da üzerine dökülür 6 adet taze soğan doğranır üzerine serpilir ve tuz eklenip 180 derecelik fırında pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla