Konu
:
Hindi Kapama
Yalnız Mesajı Göster
Hindi Kapama
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hindi Kapama
Hindi kapama
Malzemeler
1 adet soğan(yemeklik doğranmış),
4 parça hindi eti,
2 su bardağı pirinç,
6 adet taze soğan,
karabiber, tuz
”
Yemeklik doğranmış soğanlar 1 çay bardağı su ile suyunu çekene kadar kavrulur
Hindi etleri eklenir üzerine tekrardan tencerenin yarısına kadar su eklenir
Etler pişirilir
2 su bardağı pirinç ayrı bir yerde yağ ile kavrulur ve tuz eklenir
Kavrulduktan sonra cam tepsiye dökülür
Üzerine karabiber serpilerek parça etler üzerine konulur
Suyu da üzerine dökülür
6 adet taze soğan doğranır üzerine serpilir ve tuz eklenip 180 derecelik fırında pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul