Konu
:
Terbiyeli Tike Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Terbiyeli Tike Kebabı
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Terbiyeli Tike Kebabı
Terbiyeli Tike Kebabı
MALZEMELER
500 gr
kebaplık et,
100 gr
kuyruk,
3-4 diş sarımsak,
1 çorba kaşığı biber salçası,
1 çorba kaşığı domates salçası,
2 çorba kaşığı zeytin yağı
YAPILIŞI
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır
Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur
Bir gece bekletilir
Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır
Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir
Sıcak sıcak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul