Yalnız Mesajı Göster

Terbiyeli Tike Kebabı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Terbiyeli Tike Kebabı




Terbiyeli Tike Kebabı

MALZEMELER
500 gr kebaplık et,
100 gr kuyruk,
3-4 diş sarımsak,
1 çorba kaşığı biber salçası,
1 çorba kaşığı domates salçası,
2 çorba kaşığı zeytin yağı

YAPILIŞI
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir
Sıcak sıcak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla