Konu
:
Piti Kebabı nasıl yapılır? , Piti Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Piti Kebabı nasıl yapılır? , Piti Kebabı Tarifi
06-26-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piti Kebabı nasıl yapılır? , Piti Kebabı Tarifi
Piti Kebabı nasıl yapılır? , Piti Kebabı Tarifi
Piti Kebabı malzemeleri
Piti Kebabı yapılışı
Piti Kebabı hazırlanışı
Malzemeler
· 500 gr kuşbaşı koyun eti
· 1 su bardağı nohut
· 4 yufka
· Tuz-karabiber
Yapılışı
Nohutları akşamdan ıslatın
Suyunu değiştirip iyice haşlayın ve süzün
Nohutların kabuklarını soyup bir kâseye alın
Kuşbaşı etleri tuz ve karabiberle tatlandırıp bir tencereye alın
Az su ilave ederek iyice pişirin
Suyu azalırsa bir miktar daha su ekleyin
Yufkaları sac üzerinde kızartıp küçük parçalara ayırın ve bir tepsiye yayın
Üzerine kalan et suyunu gezdirin
Et ve nohudu harmanlayıp yufkaların üzerine yayın
Servis tabaklarına paylaştırıp servisyapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul