Konu
:
Buğday
Yalnız Mesajı Göster
Buğday
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Buğday
Buğday
Lifli gıdalar sağlıklı bir beslenmenin temelidir
Buğdayın dış kabuklarından elde edilen kepek de, genellikle mısır gevreği türü yiyeceklerle tüketilir
Kepekli buğday unundan yapılan kurabiye vBulletin
bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar ve kabızlığı önler
Buğday tanesinin özü olağanüstü besleyicidir
Vücudun özümsediği kalsiyum, demir ve çinko burada depolanır
Besin değeri, potansiyel olarak yulaf ve mısırdan daha yüksek olan buğday, bağırsak ve rektum kanserini önleyici faktörler içerir
Ama, yulaf ve mısıra kıyasla sindirimi biraz daha zordur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul