Yalnız Mesajı Göster

Bir İnsan Nasıl Sevilir?

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir İnsan Nasıl Sevilir?

Bir İnsan Nasıl Sevilir?

Merhaba aşkım,

Bir eylülde, bir yağmur yağıyordu ya hani, geldin yanıma bütün bereketinleNasıl bir heyecanla bekledim gelişini anlatamamGaripti biraz da, çünkü kaşını gözünü görecektim, ellerini tutacaktım, öpecektim hasretle utanarakO gün yoldaydı en sevdiklerimGelmiştin işteAynı şehirde aynı havayı soluyorduk ya yetti bir an bana

Yetti sanmıştım, ancak yanılmışım, gözlerin geliverdi aklımaMerak ediyordum gözlerini, merak ediyordum ellerini nefesini, kokunuGelmiştin işteBayram sabahındaki çocuklar kadar masum bir sevinç kaplamıştı yüreciğimiEllerinle güveni tattımGöğsünde huzuruEn çok da aşkı buldum dudaklarında

Korkaktın, tutuktun kendi sözlerinleBenimleydin ya, yanıbaşımdaydın ya, gerisini halledebiliriz diye düşündümzaten sarılınca da geriye bir şey kalmadıGözümü açtım, sen uyanıktınBakıyordun öylece banaÖyle mutlu oldum kiGözlerinle dolmak istedim o anAbartıyor muyum diye düşününyorum da, hayır içimden geçenler, yaşadıklarım bunlar

Bir insan nasıl sevilir bilmiyorum bir insan nasıl sevilir bana kimse öğretmediElimden geldiğince seni çok seveceğimÇok da seviyorumGittinİki ayrı kentin sevgilisiyiz şimdi Oturup masama seni izliyorum boş kaldıkçaBir insan böyle mi sevilir diye düşününyorum ve daha da seviyorum seni

seni seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla