06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Sadece Masallarda Yaşanır Dediler...
Aşk Sadece Masallarda Yaşanır Dediler  
Ben De Bir Masal Yaşadım  
Belki De Bunun İçindi Bu Kadar Güzel Olması  Nasıl İstiyorsak Öyle Yazdık Çünkü, Kuralları Yoktu, Bilindik Cümleleri Yoktu  Kendi Dilimizi, Kendi Kurallarımızı Bulduk Zamanla  
Başkalarının Anlamasını, Onaylamasını Beklemedik, İstemedik De Zaten Bunu  Sadece Sen Ve Ben Vardık Bu Masalda  
Bir Sonu Olmayacağından, Kötü Kalpli Cadılara Da Gerek Duymadık, Uzak Ülkelerden Gelip Bizi Kurtaracak Şövalyelere De  
Sadece Sen Ve Ben   Yazdık Ve Yaşadık  Aşk Sadece Masallarda Yaşanıyordu Çünkü  Öyle Dediler  
Mavi Bir Ülke Kurduk Önce Kendimize  Herkesin Bildiği, Tanıdığı Bir Yeri Bir Ülke Yaptık, Bir Masal Ülkesi  Herkesin Evi Vardı Bizimse Bir Masal Ülkemiz  Orada Yaşadık Bu Sevgiyi  Belki Ondandı Her Şeyin Sihirli Oluşu  Gerçeğin İçinden Hiç Çıkmadık Aslında Ama, O Gerçekliği De Yaşamadık  
Hepsi Çok Güzeldi  
Sen, Ben, Biz, Masalımız, Ülkemiz  
Hep Gökten Üç Elma Düşeceğinden Korktuk  Kaçınılmaz Bir Son Gibi Bekledik Bu Masalın Sonunu Da  Ama Unuttuğumuz Bir Şey Vardı  Biz Yazıyorduk Bunu  Bu Bizim Masalımızdı  
Aşk Sadece Masallarda Yaşanırdı  
Biz İstediğimiz Sürece, Bu Masalda Bu Aşk Hep Yaşanacaktı  
Şimdi Ölme Vaktimi… Yok Olup Bitme Vaktimi… Gerçekleşmesi İmkansız Masalına Gömülme Vaktimi…
Ve Ben Her Şarkının Ve Ben Her Şiirin Ve Ben Her Masalın Sonunda Ölürüm…
Beni Saklımın Yüreğine Gömerler… İgzumayada Mekan Oldu Bu Saklı Derler…
|
|
|