Konu
:
Haşhaşlı Çörek
Yalnız Mesajı Göster
Haşhaşlı Çörek
06-22-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Haşhaşlı Çörek
4 Çorba kaşığı zeytinyağı
3 Çorba kaşığı ezilmiş haşhaş
2 Adet ekmek hamuru
HAZIRLANIŞI
Bir kabın içinde zeytinyağı ve ezilmiş haşhaşı karıştırın
Ekmek hamurunu yağlanmış bir tezgahta elinizle büyükçe açın
Üzerine zeytinyağı ile karıştırılmış haşhaşı, kaşık yardımıyla sürün
Bıçak yardımı ile dilimler halinde kesip, bükerek yağlanmış tepsiye dizin
220 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin
Fırından çıkarmadan üzerine fırça yardımı ile zeytinyağı sürün ve bu şekilde 5 dakika daha fırında pişirin
Fırından çıkarıp, soğumaya bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul