Yalnız Mesajı Göster

Patlıcanları Kızartma Tekniği

Eski 11-08-2010   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Patlıcanları Kızartma Tekniği



Patlıcanları Kızartma Tekniği

Patlıcan kızartırken çoğu zaman denk getiremez ve bir şeyini illaki eksik bırakırızTabi işin sırrını bilenler hariçKızarttığınız patlıcanlar ya çok kararıyordur yada fazla yağ çekiyordurBir türlü kıvamında kızartamadığınız patlıcanları istediğiniz gibi kızartmak için işin püf noktasını bilmeniz gerekir








İşin Sırrı

Patlıcanı yağda kızartmadan önce, tuzlu suda 5-10 dakika bekletin Göreceksiniz ne kararacaktır, ne de fazla yağ çekecektir Nar gibi kızarmış bir patlıcan için, pişmesine yakın üzerine tuzlu su sürmeyi deneyin, sonucu göreceksiniz

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla