KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı Iptal Edildi!
KPSS'de kopya iddialarıyla başlayan süreç sonunda sınavın yeniden yapılması kararlaştırıldı Karar YÖK Başkanı ve ÖSYM Başkanın biraraya geldiği toplantı sonrasında açıklandı 
ÖSYM tarafından 10 Temmuz 2010 tarihinde yapılan sınava, yaklaşık 280 bin öğretmen adayı girmişti
Sınav sorularının sınavdan önce sızdırıldığı iddialarına yönelik Devlet Denetleme Kurulu, YÖK Denetleme Kurulu ile Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmış, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Şadan Sakınan ÖSYM'de incelemelerde bulunmuştu
Ve beklenen oldu sınavın Eğitim Bilimleri testi iptal edildi 
İddialarda da 'eğitim bilimleri' sınav sorularının tele-kulak yöntemiyle sızdırılmış olabileceği açıklanmış ve ÖSYM'de böcek araması yapıldı 
Soruşturmayı yürüten savcı ve ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan'ın görüşmesi sonucu soruların sızdırıldığı kesin olarak açıklandı 
Daha sonra da YÖK Başkanı ve ÖSYM Başkanı görüşmesi sonrasında da sınavın 'eğitim bilimleri' kısmının iptal edildiği açıklandı 
Sınav takviminin önümüzdeki günlerde belirleneceği ve soruların yeniden hazırlanacağı öğrenildi