Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek

Eski 09-30-2009   #19
ELİFNAZ

Cevap : Başörtüsü İçin Mükemmel Bir Örnek

Alıntı:
Aragorn561 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ELİFNAZ kardeş sana bir sorum olacak 'biliyosun da niye baş örtüsü takmıyorsun' gibilerinden cümlen olmuş sen hiç günah'ın ne olduğunu bilmiyormusun ki biliyosan bile bile hiç günah işlemedinmi,istemeden'i yok bile bile yapmışsındır çünkü biz insanız yapmadım diyen kimse olamaz,o zaman biliyodun da niye yaptın ? bu aynı şey dir çünkü kendi zevkine yenik düşmüşsündür,çünkü başkasını kıskanmışsındır belkide can sıkıntısı içindir,mazeret gözükmeksizin yaptığın şey kendi seçimindir ve delishhhh ablamızın kendi seçimini nasıl da sorgulayabilirsin,bilmek önemlidir herkes dininin kurallarını,dallarını,budaklarını bilecek,bilmeli zaten bilmesede bilmedi diyecektin belkide,tek sözcüğü bu kadar uzun anlatmamın nedeni kendinizin saygı ve sevgi görüşü olmasını istediğimiz bu güzel yerin içinde kendinizi nasıl bilmediğinizdir
Peygamber efendimizin bir sözü vardır "Bilmiyorlar,bilselerdi yapmazlardı"Karşımdaki şahıslar başörtüsünü eleştirebilcek akdar bilgiye sahipler demekki biliyorlar o halde neden uygulamıyorlarBİlipde yapmamaları daha kötü dğeil mi?Yapmaları veya yapmamaları sadece kendilerini bağlar:Umrumda bile olmazSonuçta her koyun kendi bacağından asılcakAhirette bildiğin halde neden uyarmadın diye kul hakkı almak istemiyorum üstümeAllah'ın emir ve kuralları benim için kanun hükmündedirAllah'a kul olmak için gelmişiz bu dünyaya o zaman emirlerini neden yerine getirmiyoruzBenim tek amacım budur

Alıntı:
Aragorn561 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
diğer söz,cevap ve üslubunuza girmeyeceğim yoksa mesajlarım bitmeyecek ama daha saygı-sevgi-hoşgörü-üslup-nazik beşi biryerdesini takmanızı rica ediyorum (burmalara getirtmeyin lütfen)

hala site içinde soru veya şikayetiniz olursa [KAPLAN] ve Şengül isimli yetkililerden yardım alabilirsiniz

zaten beni bu kadar resmi bi hale sokmanızda sitedekilerin anlayacağı üzere ne kadar ciddi olduğumu anlamanızı istiyorum

büyüklerime saygı,küçüklerime (ki yok ama)sevgi ve yetkililere de arz ederim

Sitenin yabancısı değilimAnlatmanıza gerek yokAma yinede teşekkürler