Yalnız Mesajı Göster

Tahıllı Penne

Eski 04-10-2009   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Tahıllı Penne



Tahıllı Penne


Malzemeler
100 gr tahıllı penne makarna, 50 gr küçük domates, 10 gr fesleğen, 2 diş sarımsak, 30 gr taze fasulye, 40 gr enginar, 40 gr havuç, 30 gr kabak, 100 gr keçi peyniri, 20 gr zeytinyağı, tuz, karabiber
Hazırlanışı
Zeytinyağını tavada ısıtın Üzerine ilave ettiğiniz 2 diş sarımsağı, orta ateşte 2 dakika pişirdikten sonra, geri alın Yağa ince ince kıydığınız fesleğenleri ekleyin Fesleğenlerin üzerine domatesleri ilave edin Daha önceden haşlamış olduğunuz fasulye ve enginarı, domatesli sosla harmanlayın Diğer bir tencerede makarnayı pişirip sosla karıştırın Ateşten tavayı kaldırdığınız anda rokayı, tuzu ve biberi katın Malzemeler karıştırıp tabağa boşaltın Üzerine keçi peyniri dilimleri serpiştirin
Kalori: 487 Yağ: 23 gr Karbonhidrat: 61 gr Protein: 13 gr

Alıntı Yaparak Cevapla