03-22-2009
|
|
VANDETTA
|
Cevap : Kim askere abdestsiz namaz kıldırttı?
    :bigg rin:    
Geçmişe dair aynı kışkırtma ve gereksiz söz çarpıtmalarına bir örnek olduğu için tebessümle okudum yazıyı,yanlış adamlar doğru söz edebilir,yada doğru adamlarda bazen yanılabilir mantığıyla,her söylenen sözü kişiye göre değil,söze göre yorumlarım,o yüzden Tayyip güzel demiş,unutulmasın ki apoyu idamdan meclis kurtarmıştır,ama referanduma gidildiği takdirde maktulün varisleri adaleti tecelli ettirebilir,yoksa sizin korkunuz bumudur ki sözü çarpıtıyorsunuz?
Abdulhamid gibi bir ulu hakana dil uzatan karacahilin önde gideni,batının isteği uğruna Türk milletini aslından uzaklaştırmaya çalışan emperyalist uşağıdır,o yüzden Abdulhamid döneminden bir konuyu irdelerken bilmeden hareket etmemek gerekir,bilmiyorsunuz öğrenin;
İslam dini namaza çok fazla önem verir,İslamiyeti kabul ettikten sonra namazı terkeden bir kavim üzerine Hz Ömer asker göndermiştir,buradan Abdulhamid'in öğrencileri neden namaza gitmeye mecbur bıraktığını da anlayabilirsiniz,tabiiii anlamak isterseniz,pek ihtimal vermiyorum ama ben yinede bir deniyeyim dedim,imkan varken abdestsiz namaza duranın günahı o kişinindir 
|
|
|