01-16-2009
|
|
meLankoLik_asaLet
|
Allah'ım Bana Öyle Bir ? Verki...
ALLAH'IM
BANA ÖYLE BİR GÖNÜL VER Kİ:
Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile ,bunu asla başka şekilde kullanmayayım günlük yaşamda "ben" yerine daha çok "sen" sözcüğünü kullanabileyim 
BANA ÖYLE BİR SEVGİ VER Kİ:
Sonsuz bir hazine gibi hiç bitmesin,çoğalsın daha da sevdikçe,doldursun sarsın çevremi
BANA ÖYLE BİR GÜÇ VER Kİ:
herkesten daha çok çalışabileyim,tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına,eşimi ve çocuklarımı da mutlu etki ,mutluluğu başkalarına götürebileyim 
BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ:
düşünebileyim,konuşabileyim
BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ:
ibadet edebileyim,iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle teşekkür edenlere ,bir şey yapmadım,anımsamıyorum diyebileyim 
BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ:
İyi eş,anne baba,iyi vatandaş olabileyim
BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ:
Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için,karamsarlığa düşmeyeyim,her şeyden aklanmış olarak yaşama yeniden bağlanmak üzere bağışlanabileceğimi hissedebileyim
BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ:
Düşünebildiğim,yargılayabildiğim,inandığı m, kahrolduğum varolduğum şuanda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim
BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ:
Yıllar sonra beni hatırlayanlar"herkse iyilik eden,tüm insanları seven,o düzeyde sevilen bir kişiydi "diye konuşsunlar ve bende huzur içinde olabileyim
BANA ÖYLE BİR İRADE VER Kİ:
Bir gün yenilip,içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem;bu bir düşünce ise düşüncemi,bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise ellerimi durdurabileyim 
AMİN 
BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ:
Sukuneti bulayım,durabileyim,düşünebileyim 
|
|
|