Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Türkçüyüm!Çünkü

Eski 01-10-2009   #2
VANDETTA

Cevap : Türkçüyüm!Çünkü

Şahsen ben ümmetçiyim,Osmanlı'da ümmetçi olduğu için yüzyıllar boyunca dünyayı barış içerisinde yönetti,ümmetçiyim çünkü Peygamber efendimizin arabın arap olmayana bir üstünlüğü olmadığı gibi arap olmayanın da arap üzerinde bir üstünlüğü olmadığını belirten hadisi şerifini biliyorum,ümmetçiyim çünkü milliyetçi kavramı çıktığından beri milletler arasında üstünlük savaşı çıktı ve bir çok kişi bu yüzden hayatını kaybetti,ümmetçiyim çünkü Osmanlı milliyetçilik kavramıyla parçalandı,bugünse türkiye etniklik kavramıyla parçalanmaya çalışılıyor

TÜRKÇÜYÜM ÇÜNKÜ ; TÜRK ırkının kayıtsız şartsız üstünlüğüne inanıyorum ve diğer ırkları hiçe sayıyorum
Bu söz düşman kazanmaktan başka birşeye yaramaz,çünkü biri bana gelip kendi üstünlüğünden bahsetmeye kalkışırsa o kişiye karşı benim içimde üstün gelme güdüleri oluşur,buda ortaya gereksiz bir tartışma çıkarır,batının içimize saldığı kurdu kendi ellerimizle besleyelim bakalım elimize ne geçecek

Alıntı Yaparak Cevapla