Yalnız Mesajı Göster

Cevap : Ben Erkek Olsamm.....

Eski 12-03-2008   #4
gülgüzeli

Cevap : Ben Erkek Olsamm.....

İlk önce konu için teşekkürler ablacım

Sevgili bonsoir'n dediği gibi günümüzde öyle erkekler var malesef, olmasa tabiiki çok iyi ama varlar işteBunun da aileyle çok ilgisi var diye düşünüyorumEn önemli etken olarakta İslami bilgilerinin çok az hatta bazılarında hiç olmadığı için bu durumlar yaşanıyor (bence tabiiki)

Erkek olsaydım:) tabiiki bunları yazmak aslında çok kolay işte şuan erkeklerde gördüğümüz bütün eksileri biz artı olarak yazarız öyle yapmazdım böyle yapmazdım şunları yaprdım vsyani çok basit yazmak yada hayal ederek bunları söylemekBelkide gerçekten erkek olmuş olsak bunları bizde yapmıcazSevgili bonsoir'n dediği mesela işten gelmeden ona yemek hazırlamak bi çay demlemek,süpriz hazırlamak vs Çnki bunlar şuan biz bayanların hoşumuza giden şeyler olduğu için bunları yazarız ve çok da normal ama (bence ) biz bayanlar erkek olmuş olsak sanmıyorum ki bizlerde bunları yapalımYapmayan erkekler yokmu? evet var tanıklarımda var aslınada çok az sayıda olsada:)

Yine sözüme bence diyerek başlıcam:) Bence bi erkek işinden evine evinden işine gidip geliyosa yani ailesine bağlıysa, alkol kumar vskötü alışkanlıkları yoksa daha erkekten ne isterler bayanlar anlamış değilim:) Bana göre erkek erkekliğini bilip görevlerini yerine getirirse aynı şekilde de kadın kanlığını bilip görevlerini yerine getirdikten sonra sanmıyorum ki bi sorun yaşansın

Günümüzde gördüğüm kadınların bi çoğu( her konuda ) erkeği arka plana almak isteğinde dir
Benim görüşüm erkekler herzaman kadınlardan bir adım öndedirlerBelki bu sözlerimden dolayı bana kızacak olanlar olabilir tabii saygı duyarım ama benim düşüncelerm bu yöndedir
Günümüz deki evliliklerin bi çoğu bu yüzden yıklımaktadırArtık evlililklerde boşanmak bi mağzadan bi kıyafet alıp tekrar beğenmediğiniz için gidip değiştirmek gibi kolay ve basit oldu!
Allah'ın (cc) hoşuna gitmeyen fakat evlilik gibi boşanmanında helal olduğu fakat bu boşanmada yer gök titrer diyor bi hadisi şerif de

Konu için tekrar teşekkür ediyorum ablacımben erkek olsaydım diyp bişeyler yazmadım ama inşallah kızmazsın ben olaya başak türlü giriş yaptım:) Zaten herkes kendi görevini bilmiş olsa (bence) kimse ben erkek olsam yada kadın olsam demezHer iki tarafın da görevlierinin kolay olmadığını düşünüyorum

Hakkını helal et