Yalnız Mesajı Göster

Bugün Sana Mektup Yazmak Geldi İçimden

Eski 11-08-2008   #1
meLankoLik_asaLet

Bugün Sana Mektup Yazmak Geldi İçimden

BÜGÜN sana bir mektup yazmak geldi icimden
kızmazsın bana değilmi?
bağışlarsın değilmi hatam varsa anlatmak isteyipte anlatamadıklarımda

sanki kaleme geldiğinde
kelimelere sığdığında hafifliyor hersey oldu bitti
fakat tüm satırlar o kadar anlamsızki anlatamadıklarımın karşısında
doldurmaya calışıyorum cümleler arası boşlukları
başaramıyorum
hiç birsey seni anlatmaya yetmiyorki
yetersiz kalıyorum biryerlerde
biliyormusun isimlerini ezberlemeye çalışıyorum
hepsini ezberleyemediysemde
birçogunun manasını içimde taşıyor yaşıyor ve biliyorum
Rahmanbağışlayan esirgeyensin biliyorum
kendimi sana karşı cok aciz hisediyorum
nasıl sükrederim tüm sunduklarına bilemiyorum
Müheyminsinsenin eserinidoğayı izlemeyi hissetmeyi o kadar seviyorum ki
sabah vakti kusların ötüşlerinisanki huşu ile zikirdeler
daldaki tek bir yaprak bile o kadar anlamlı ki seninle
Gaffarsınher seferinde bağışlıyorsunkabul buyuruyorsun pişman yürekleri
Vehhabsinbizim namazlarımıza ihtiyacın yok kibiz seni bıraksakta sen bizleri bırakmıyorsunnimetlerinin bilincinde olan şükretmesini bilen kullarından eyle bizleri
Rezzaksınruhlarımızın gıdasısensiz ızdırap icindeydim hepsini biliyorsunicimdeki o karanlık anlarıölmek ne demektir bilmeden ölmeyi dileğen ahmak ben
seninle hersey o kadar güzelki
unutturdun bana herseyi
kötü olanları
kin i
tüm anılar silindi sanki birden
herşey o kadar manasız kaldı ki birden

ve bir ömür sanki bir anlıktı
sensiz geçen her günüme yanarım
seni bilmedigim her saniye ızdırabımdır benim
vicdanımın sesini susturmadığın için
kalbimi mühürlemediğin için
beni bana bırakmadığın için
nasıl teşekkür ederim
nasıl şükrederim
nasıl telafi ederim ki ben o boşa geçen günleri
Fettahsınyollar çıkmaz sandığımda
ümitsizliğe kapılmaya az kaldığında
nelere kadir değildin ki
hangi kapılari açmadın ki
Semisinhep var olduğunuhep işittigini hep izledigini herseyi bildigini hissettimsessizce içimde gizlediklerimi hic kimseye paylasamadıklarımısen duydunsen bildin
Halimsinhalim olmasaydın nice olurdu halimiz???? nasıl dayanırdık öfkene anında cezalandırsaydın bizleri? bir gök gürültüsü bile o denli ürkütürken senin öfkene nasıl dayanırdık biz
Şekur sünben senin için hiç birsey yapmamışkenben sana layık değilkensen beni hic yalnız bırakmadınben o kadar mahçubumki
Hasibsinkim ne demis kim ne düsünürdeli mi derler uçmuş mu derler

o kadar önemsiz ki artık senin hesabında kaybetmekten korkarım ben ancaamel defterimin solundan verilmesindensenin azabındansenin razı olduğun kullar arasında yer almamaktır beni korkutan artık
Mücipsinhic ümid etmediğim şeyler verdin banaben bu kadarını haketmemiştim ki
Vekilsinhic kimseye inanıp güvenmediğim bir anda sen güvenilirdinsen dayandığım tek güçtünsen yaşama amacım oldunsen yasamın manası oldunsenin icin hersey feda yarı yolda ugurladığım hiç birşeyin hic kimsenin arkasından üzülmem inansen bana yetersin
sen Velisindost arayana sen yetersin

senin rızan icin kurulan dostluklar o kadar güzelkidiğer dostluklardan o kadar farklı
hiç bir karşılık beklemeden sırf senin için sevmekhiç üzülmeden senin adına buğz etmekhiç söz etmeden karşındakinin içindeki yangını anlayabilmekbirilerinin beni anlamasıkendimin bile anlatamadıklarımı anlaması

sen Muhyisinher dünyaya gelen bebeğin yüzünde senin sefkatinin eserini aradım
her gördügüm cesette senin Mümit oldugunu kavradim
sen samed sintüm seni bilenler senin cemalini arzulayanlarsenin rahmetini ümid edenler gün ve günvakit ve vakit sana secde ediyorlarsenden diliyorlar
Ahirsinherseyin fani olduğu bu dünyada sen ebedisinhersey tükeniyor hersey bitiyortüm dogru diye bağlandıklarım bir bir gitti tükendi ve bittisen varsın birtek birtek sen
Valisingünes doğuyorsagün batıyorsarahmet yağıyorsayerdeki yılan sürünüyorsabu senin dilediğin icin böyledir
sen Tevvabsininsanlarin birbirine zerre kadar tahammülü kalmadigi bir zamandasen tevbeleri kabul edensin
sen Raufsunen büyük şefkat bazen hasret kaldığım ana şefkati sanıyordumtaa ki senin şefkatini tadana kadarbenzer birsey hic görmedim hisetmedim yaşamadim bensonsuz bir şefkatana sefkatinin kat kat üstünüinanılmazanlatılmaz bir his
Sabursunanında helak edip bizleri cezalandırma gücüne sahip olduğun halde bizlere fırsat tanıyorsuntevbe etmemiz icin secde etmemiz için anlamamız icin bizleri her gecenin ardından sabaha erdiriyorsun

ben senden ne dileğeceğimi bilmiyorum
hiç hayal edemediğimin fazlasını verdin hayatta bana
ahiretindeki huzurucennetinicemalini görmeyibağışlamanıdilemeye yüzüm mü var yinede yüzsüzüm her gün bunları diliyorum sendenhaketmediğimden korkarakcezadır çoğunu korkutan biliyorum
ben senin şefkatinden mahrum kalmaktan cok korkuyorumo ifade edilmeyen huzuru yitirmektensenin razı olmayacağından cok korkuyorumne olurbeni bana bırakmabeni nefsime bırakmabeni daima salih kulların ile karşılastırbana fırsatlar sunrazı olabileceğin şeyleri yapmayabana yol gösterbeni gösterdiğin taddırdığından bir daha ayırmabeni yanına almak istedigindeimanli biri olarak varayım huzuruna ne olur beni bağışlatüm dinkardeşlerimi bağışlabiz o kadar acizizkikimimiz var senden başkaResulunun (sav)yanına varmayı nasip eyleo kadar arzuluyorum kio kadar hasretimki senin elçinegüllerde arar oldum kokusunuben aslinda gülleri sevmezdim bu kadargüller solup yok olandıaynı gidenler gibisırt çevirenler gibidikenler can yakıyorduaynı çekilen acılar gibibilemezdim kibilemezdim ki

okudukca ögrendikce aci çektimayni anda huzur buldumpismanliklarim arttiümidim vardı ama bazen ümitsizliğe kapıldıysamda rahmetini anlatan müjdeler iceren ayetlerini okudugum anlar sevicimden ağlardım küçük çocuk gibi hisediyorum coğu zaman kendimihayatı yeni keşfeden küçük bir çocuk gibio çocuk gibi mahsun ve berrak değilim belkifakat o savunmasız çocuk kadar ihtiyacım var sana
ne olurne oluraf etbağışlabeni bana bırakmabeni sensizlikle cezalandırma
tüm sevgiler o kadar anlamsiz kaldıki birden
seni arar oldum heryerde

utanıyorum korkuyorumaciz bir kulunki sen zaten haberdarsın içimden geçenlerdenkudret sahibi senbağışlayan senne olur af

Alıntı Yaparak Cevapla