Yalnız Mesajı Göster

Sahte Kentin Yüreksiz Adamı...

Eski 07-22-2008   #1
gülgüzeli

Sahte Kentin Yüreksiz Adamı...

Artık kelimelerin sustuğu, zamanın durduğu, bir tek gözlerimin
konuştuğu andır şimdi Gözlerimden akan damlaların haykırdığı vakittir

Tarifini bilmediğim bir acı saklamışım içime Bu acıları çoğaltmışım Biriktirmişim Ve patlamış bugün Her bir tarafa acı, her bir tarafa kan bırakıyor

Düşünüyorum sadece ben Düşünüyorum hak edecek ne yaptım diye Varamıyorum bir sonuca Anlayamıyorum kimseleri Yok olmaya yüz tutuyorum Öldürsünler beni istiyorum Yüreğimi sahte kentin sahte aşklarına bırakıp çekip gitmek istiyorum kendi yalnızlığımla beraber Senden tek parça olmayan bir yere Olmayan bir şehre

Belki mutlu olurum

Ben Kaçamam ki Çekip gidemem ki hayatımdan Yüreğimi bırakamam ki yaban ellere Ne yaparım BilmiyorumBildiğim tek bir şey var Bu bilinmezlik ben gitmesem bile beni alıp götürecek

Ey Sahte kentin yüreksiz adamları ne istediniz benden Hep kendime sakaldım duygularımı Sevmek sevilmek istedim sadece Ötesini beklemedim kimseden Sadece sevmek sadece sevilmek

Ama anladım ki en masum duygu sevmek bile yok olmuş artık beni ben yapan duygu yok olmuş artık Ben yaşasam ne faydaki Ben yaşasam kime neyi ispatlayabilirim ki Kime neyi öğretebilirim Bunların hepsini toplasam “koca bir hiç” im aslından bu şehirde Bu insanların arasında Sadece “Koca Bir Hiç”

Artık alıştım gözyaşlarıma Alıştım gitmelerine Alıştım sevip sevip sonra sevememelerine Alıştım artık bu koca dünyada senin bir hiç olduğunu bilmeme rağmen seni koca bir dev yapıp o devin altında ezilmeye Alıştım ya Alıştım kahreden yokluğuna Düşünme beni

Ve Şimdi biliyorum
Bu Son
Bu son gözlerinin gözlerime dudaklarının dudaklarıma değişi
Bu son omzunda uyuyuşum
Bu son sözlerim
Bu son bakışım
Bu son öpüşüm

Hadi artık ayrılık vakti Yine gitmelerinin vakti
Ama sonsuza gitmelerinin hiç gelmemelerin vakti

Hadi ver son öpücüğü de git artık
Tamam işte
Hadi
Kalkalım artık
Geç oldu
Git artık
Bakma
Görme gözyaşlarıma
Hayır ağlamıyorum aslında
Gerçekten

Sen sonumdun unutma
Aramayacağım bir daha
Madem öyle istiyorsun
Madem sevmiyorsun güvenmiyorsun
Madem git diyorsun
Tamam
Sana söz
Gidiyorum
Kendine iyi bak olur mu?
“Seni Seviyorum”

Ne olur sus
Yalvarırım sus
Hadi git
Arkana bakma( Nasıl da isterdim bi kere dönüp bakmanı )
Hayır istemiyorum Bakma
Güle güle sahte şehrimin yüreksiz adamı
Bende seni seviyorum
Sende benim sonumsun
Unutma

Ne Senden Öncesi
Ne Senden Sonrası

Ve Son İşte sen gidiyorsun yüreksiz adamım
Ve ölüm geliyor

Güle Güle

alıntı