Yalnız Mesajı Göster

Cevap : İşte Büşra'nın Koleji...

Eski 12-17-2007   #2
[KAPLAN]

Cevap : İşte Büşra'nın Koleji...

Açıkcası gündemden düşmeyen bu olaylar hakkında pek konuşmayı sevmiyorum Ancak ne olursa dini İslamiyet olan bir ülkede böyle haberlerin sıkça ve bazısınında çarpıtılarak yayınlanması akıllarda cevabı az çok bilinen bir soru işareti bırakmıyor değil

Trabzon'dayım (sanıyorum bu senenin temmuz ayıydı) , cuma namazı vakitlerinin birinde değerli Hoca vaazında nitekim bu tür haberlere ve gündeme değinmişti

"_Halkımız Kur-an'ı Kerim kelimesini işitince 'OOOoo' diyor Ne var ki içinde anlatılanlara gelince 'Yoooo' diyor " Bu ne ikilemdir diye haklı bir sitemde bulunmuştu Oldukça kısa ama öz iki cümle ile ülkemizin şu anki halini o kadar güzel özetlemişti ki

Katiyen benim burada haremlik selamlık mantığını desteklediğimi düşünmenizi istemem Zamanın gerekleri neyse, bir nevi o zamana ayak uydurulmalıdır Ancak keşke bunlar irdelendiği kadar, başka şeylerde irdelense Dini islam olan bir ülkede, neden islama bu denli hor bakılıyor diye insanlar kendilerine bir sorsa Namaz kılanlara bile artık hor bakılıyor, bu ne ilginçliktir diyebilse

Alıntı Yaparak Cevapla