|  04-01-2022 | #1 | 
	| 
Şengül Şirin  | 
				  2 Nisan Günlük Burç Yorumları 

Sevgili Koç;
 Koç burcunda yeniay dün sabah saatlerinde gerçekleşti
  Tekrar birlikte olmaktan çok mutluyum sevgili Koç  Yeniayda enerjinin yüksek olacağından dün bahsetmiştim  Bugün yine çok iyi hissettiğin, hayatında olan ve olacak yeniliklere açık olduğun bir gün olacak  Aklına birden parlak fikirler gelebilir bunları kesinlikle not al  Planlarını teker teker uygulamaya başlıyorsun, çok sevindim  Sosyal hayatında da arkadaşlık ilişkilerin sağlam ilerliyor  Bugün bir dostun sana ihtiyaç duyabilir   
 Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa
  Yeniay gerçekleşti  Yeniayın ardından tekrar hoş geldin sefalar getirdin  Bu dönem biraz daha hassas ve kırılgansın dün de bundan bahsettim  Bugün gerek iş gerek özel hayatında aceleci davranmak istediğin konular olabilir  Lütfen bu kadar aceleci davranma  'Acele işe şeytan karışır' sözünü bugün kulağına küpe yap  Buna göre kararlarını al  Sağlığına ve beslenmene dikkat et   
 Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler, yeniay sana ve yükselen burcu İkizler olanlara çok yarayacak demiştim
  Epey yoğun bir gün seni bekliyor  Sosyal medyayı bir kenara bırakacak, sevdiklerinle keyifli vakitler geçireceksin  Fakat sen yine de telefonunun sesini açık tut  Kariyerin ile ilgili ani teklifler alabilirsin  Bu teklifler geleceğine yön verecek teklifler olabilir  Değerlendirirken bunları göz önünde bulundur   
 Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç, dün sabah saatlerinde Koç yeniayı gerçekleşti
  Şans dolu bir yeniay süreci yaşayacağını dün belirtmiştim  Kariyerinle ilgili güzel haberler duymaya başlayabilirsin  Bireysel girişimlerin için ailen de sana çok destek veriyor  Onların desteğini almak seni daha güçlü yapıyor  Bugün girişimlerinle ilgili gerekli yerlerle toplantı ayarlayabilirsin  Güçlü iletişimin ile etkileyemeyeceğin kimse yok   
 Sevgili Aslan;

Selam sevgili Aslan
  Yeniayda hayatına dair olumlu gelişmeler yaşayacağını belirtmiştim  Enerji dolusun, kendine olan güvenin günden güne artıyor  Yeni serüvenlere atılmak istiyorsun  Yeni deneyimler kazanma arzusundasın  İyi haber! Tüm bunlar için planlar yapman için çok uygun bir zaman dilimindesin   

Sevgili Başak;

Selam sevgili Başak
  Paraya ihtiyaç duyduğun bir dönem olacağını söylemiştim  Bununla beraber para getirecek tekliflere de açık bir dönemdesin  Yani yeniay seni de mutlu edecek  Bugün normal bir konu tartışmaya dönüşebilir  Lütfen ağzından çıkanlara ekstra dikkat et  İhtiyaçlarını belirleyeceğin ve plan yapacağın bir gün geçireceksin   
 Sevgili Terazi;

Merhaba sevgili Terazi
  Yeniay dün gerçekleşti  Bugün nasılsın? Burada olmandan çok memnun olduğumu belirteyim  Sürpriz tekliflere açık olman gerektiğini söylemiştim  Bugün de yeni başlangıçlar yapabilmen için önüne fırsatlar çıkabilir  Bunları mutlaka değerlendir  Çabalarının karşılığını alacağın bir dönemdesin  Daha önce çözüme kavuşmayan bazı konular nihayet düzeliyor   
 Sevgili Akrep;

Merhaba sevgili Akrep
  Planlarını üst seviyelere taşıyacağın bir gün ve bir dönemdesin  Güçleniyorsun  Yüksek bir motivasyon ile güne başlayacaksın  İlerleyen saatlerde aynı bu şekilde işlerini yoluna koyacaksın  Bir insanı en mutlu eden şey yine kendisinin başarısıdır  Bugün buna şahit olacaksın  Ay senin için çok güzel haberler verdim   
 Sevgili Yay;

Sevgili Yay, Koç yeniayı dün sabah saatlerinde gerçekleşti
  Yeniay döneminin şanslı burcu olduğunun farkındasındır  Bugün üretken bir günündesin  Fikirlerini not almayı sakın unutma  İlham perileri her zaman uğramıyor öyle değil mi? Kendini enerjik ve mutlu hissedeceksin  Bu yüzden arkadaşlarınla eğlence planları kurabilirsin  Günün tadını çıkar   
 Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak, bugün toplantı planları yapabilir ya da ani toplantılara katılabilirsin
  Dün yuvanın huzuruna odaklanman gerektiğini söylemiştim  Bugün ufak tefek tartışmalar yaşanabilir  Ama bunlar önemsiz  Yani hemen hallolacak meseleler  Bunları kafana takıp canını sıkmana hiç gerek yok  Gün içinde ufak tefek problemler yaşayabilirsin   

Sevgili Kova;

Sevgili Kova, yeniaya büyük sorumluluklarla gireceğini söylemiştim
  İş hayatında yoğun bir tempoyla çalışıyorsun  Fakat gösterdiğin çabanın karşılığını fazlasıyla alacaksın  Sadece kendine değil, çevrendeki insanların da yardımına koşman ne kadar güzel  Dikkat et! Her şeye yetişme çabası sağlığını olumsuz etkileyip seni bitkin düşürebilir  Sağlığına özen göster   
 Sevgili Balık;

Selamlar sevgili balık
  Yeniay döneminde borç yapmamanı daha çok yatırım yapman gerektiğin konusunda uyarmıştım  Bu yüzden harcamalarınla ilgili düzenlemeler yapman gerekebilir  Bir süre gereksiz alışverişten kaçınman ve sadece temel ihtiyaçların için para harcaman ileride sıkıntı yaşamaman için gerekli  Sen bu dönem kişisel gelişimin için zaman harca, işine ve eğitimlerine odaklan   
				__________________  Arkadaşlar, efendiler            ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler,            müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet            tarikatıdır   | 
	|  |   |