05-19-2016
|
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ, BALIK, KOVA, BOĞA Sinirlendiğinde çok tehlikeli olurlar, dikkatli olun 
BOĞA Kalbi kırıkken sana "seni görmek istemiyorum" derse sakın gitme Gidersen onu kaybedersin
İKİZLER: İkizler: kimseye fedakarlık yapmak zorunda değilsin kimse senden değerli değil canım boşver ne bok yerlerse yesinler, he de geç
YENGEÇ: Aşka karşı biraz kırgınlık olmuş sanki aşkım Yalnız kalman biraz seni rahatlatabilir Kuruntu yapma fazla oluruna bırak
ASLAN: Aslan: Aslanın peşinden koşmasını bakleyen daha çok bekler Stop
BAŞAK: Bir Başağı üzersen sana bin DERT verir / Gerekli gereksiz konuşursan TERS cevap verir! / Aldatırsan muhteşem DERS verir!
TERAZİ : Kendini suçlamaktan vazgeç Sen yapman gerekeni yaptın Unutma; İnsanların ne söylediği değil senin ne söyleyeceğin önemli !
AKREP: Kendine bir dünya kurmuşsun ve içine kimsecikleri almıyorsun Benim dünyam benim krallığım demen seni ulaşılmaz yapıyor
YAY: Bir Yay sevdiği insanın yaptıklarını öğrenince sadece güvenini kaybeder ama karşısındaki o an her şeyini kaybeder!
KOVA : İnsancıl, bağımsız, huysuz, iradeli, arkadaş canlısı, değişken, yardım sever, özgür ruhlu 
OĞLAK: Dışarıdan ne kadar güçlü görünürse görünsün içinde narin bir yapısı vardır oğlağın Onu kırmamaya özen göstermelisin
BALIK: Balık: ve bir balık nasıl susturacağını bilemez özleyen kalbini gecenin en onsuz saatinde 
|