Konu: Günlük Fal
Yalnız Mesajı Göster

Günlük Fal

Eski 04-12-2016   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ: Şu hayatta Koç’un yenemeyeceği 2 şey vardırGurur ve kıskançlıkİşte bu 2 şeyin, onlarla mezara kadar gittiğini unutmamalısınız

BOĞA’nın ruh hali: Hayat zaten çok zor, daha da zorlayan hiç kimseye tahammülüm yok

İKİZLER: Bu sıralar İKİZLER; Bana birşey demeyin Bana dokunmayın Benden birşey istemeyin Ama yinede benimle İLGİLENİN

YENGEÇ: Yengeç, Balık, Oğlak ve Kova = TUTKU, HEYECAN, MACERA

ASLAN: Günün en Sempatik burçları; ASLAN AKREP OĞLAK

BAŞAK : Kıskanırken mantıklı davranamaz bir Başak

TERAZİ: Adaletli bir insan olduğun için şahit olduğun haksızlıklar sinirlerine dokunuyor Herşeyi kontrol altında tutamazsınBiraz rahat ol

AKREP: Akrep: Biraz ayakların yere bassın hayal dünyasından çık Ne zaman mutlu olsan biri götlük yapıyor Kimse senden önemli değil tatlım

YAY : Sevdiğini tamamen sahiplenmek istiyorsun Ya her şeyimle seninim demeleri lazım ya da ben yokum demeleri Çünkü ortası yok

KOVA : Herkese gider koyacak kadar manyak bir ruhunuz var Hak edene haddini çok iyi bildiriyorsunuz Bunlara rağmen çok seviliyorsunuz :

OĞLAK : Yapılmasından hoşlanmadığı şeyleri yapmaktan da hoşlanmaz bir Oğlak Kendisi için düşündüğü şeyleri başkaları için de düşünür O

BALIK : Sıcakkanlısınız fakat bunun yanında bu aralar ilişkinizde oldukça sinirlisiniz Olaylara daha sakin yaklaşmayı deney