Konu
:
Günlük Fal
Yalnız Mesajı Göster
Günlük Fal
03-30-2015
#
1
Şengül Şirin
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ:
Hayatının merkezine öküzleri oturt sonra ben neden mutsuzum herkesi kendin gibi sanarsan tabi seni üzerler moruk
BOĞA:
Sevdiğin insanı sonuna kadar sahipleniyorsun ve o ne isterse yaparsın bence bir insanın başına gelebilecek en güzel şeysin
İKİZLER:
Ne kadar iki yüzlü insan varmış hepsini yeni yeni tanıdın foyaları şimdi meydana çıktı ama sen üzülme sakın onlar üzülsün
YENGEÇ:
Bu aralar kafanı dağıtmaya ihtiyacın var sürekli bi şeyleri düşünüyorsun olmaz böyle git biraz eğlen falan ne bilim
ASLAN:
Kendinden başka herkesi düşünüyorsun saçmalıyorsun bence sadece kendini düşün sen iyilik meleği misin anlamadım ki
BAŞAK:
Çekici birisin insanları kolay etkileyebiliyorsun bi ortama girdiğinde kendini hemen belli ediyorsun tatlı mısın nesin
TERAZİ:
Bazı salaklar senin hiçbir şeyin farkında olmadığını düşünüp türlü türlü oyunlar çeviriyo ama sen her şeyin farkındasın
AKREP:
Senin bu sürekli canının sıkılmasını napacaz bilemedim ki bi insan günde 34534534 kere oflayıp puflar mı anlamadım ki
YAY:
İnsanlar seni kıskanıyor bunun farkındasın dimi ama olsun onlar için değil kendin için yaşa hayatı sen zaten neşeli birisin
OĞLAK:
Senin gibi tatlı birini bu öküzler üzmeyi nasıl başarıyor anlamış değilim bu aralar karşına hiç beklemediğin biri çıkabilir
KOVA:
Hayrola tatlılığın üzerinde yine dicem ama sen hep tatlısın tadını kaçırmaya çalışanlara izin vermiyosun aynen devam
BALIK:
Bu aralar kararsızsın bir gün gülerken öbür gün somurtuyorsun sen güçlü birisin kendine gelmen gerek böyle olmaz hacı
Kullanıcının Profilini Göster
Şengül Şirin tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul