03-16-2015
|
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ: Bu aralar kendine biraz zaman ayırman gerekiyor herkesin derdine sen koşuyorsun biraz da olsa kendini düşün artık
BOĞA: Zamanında sana yanlış yapan insanlar şimdi pişmanlıktan ölecek her zaman mantıklı hareket edip doğru kararlar alıyorsun, helal sana
İKİZLER: Girdiğin ortamlarda farklılık yaratman harika, nazara gelmenden korkmuyor değilim gülmek en çok sana yakışıyor, hep gülmelisin
YENGEÇ: Herkesin derdi sen olmuşsun resmen, arkandan sürekli asılsız dedikodu yapanlar var doğru olan sensin yanlış olan onlar, takma
ASLAN: İnsanlara çok zor güveniyorsun, bu huyuna bayılıyorum hemen herkesi hayatına almıyorsun bu yüzden özel birisin
BAŞAK: Hislerin ve mantığını doğru kullanıp hareket etme özelliğine sahipsin bunu nasıl beceriyorsun anlamıyorum özel birisin sen
TERAZİ: Hayatına kolay kolay kimseyi almıyorsun kimseye eyvallahın yok sana biri hata yaptığı zaman burnunfan fitil fitil getirisin sen
AKREP: Kendini geliştirmeyi iyi biliyorsun hatalarından ders almasını da her attığın adımda farkın hemen ortaya çıkıyor
YAY: Verdiğin sözleri ne olursa olsun tutuyorsun ve bu olayını çok seviyorum sözünün eri olduğun gibi her zaman doğrudan yanasın
OĞLAK: Senin sevgini hak etmeyen insanları ne diye hayatına sokuyorsun? harika bir kalbin var ve o kalbinin değeini bilmeyenler umarım ölür
KOVA: Sinirlendiğin zaman gözün hiçbir şeyi görmüyor nefret ettiğin insana hayatı zindan etme özelliğine sahipsin düşmanlarına acıyorum
BALIK: Aklından geçeni hemen söylüyorsun, yalana dolana baş vurmadan senin gibi doğrucu insanlar az kaldı değerini bilmeyenler utansın
|