Yalnız Mesajı Göster

Pazılı Rulo Börek

Eski 12-20-2014   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Pazılı Rulo Börek



Pazılı Rulo Börek




Malzemeler;


9 adet milföy hamuru
500 gr pazı (1 bağ)
1 adet soğan
1 diş sarımsak
100 gr labne peyniri

Hazırlanışı;
İç harç için pazıları doğrayın Soğan ve sarımsağı küçük doğrayın
Tavaya zeytinyağı ekleyip ısıtın Yağ ısınınca soğanı ekleyin ve kavurun
Pazı ve sarımsağı da ekleyip pazılar yumuşayıncaya kadar pişirin
Son olarak tuz ve karabiber ile lezzetlendirip kenara alın, soğutun Soğuyunca labne peynirini içerisine alıp iyice karıştırın
Unlu tezgâhın üzerinde hamurları birleştirin
Pazılı harcı hamurunuzun üzerine yayın hamuru rulo olacak şekilde sarın
Rulo yaptığınız hamurdan dilimler şeklinde kesip fırın tepsinizin üzerine alın ve 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin

Ardanın mutfağı



__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla