08-21-2013
|
#1
|
Şengül Şirin
|
Sarmısaklı Ekmek
Sarmısaklı Ekmek

Malzeme:
Verev olarak dilimlenmiş 1 adet baget ekmeği
100 gr Oda sıcaklığında Tereyağ
3-4 diş dövülmüş sarımsak
4 sap İnce kıyılmış dereotu
Tuz
Fırınınızı 250 derecede ısıtınız Tereyağ, sarımsak, dereotu ve tuzu karıştırıp ekmeklerin üzerine sürünüz Bir tepsiye dizip fırınınızın en üst katında yaklaşık 5-10 dakika üzerleri kızarana kadar fırınınızda kızartınız ve sıcak sıcak servis yapınız
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
|
|