Yalnız Mesajı Göster

Ayben - Günlerin Ağlak

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayben - Günlerin Ağlak

Günlerin ağlakyalanlarının hepsi bir gün ah la döner gerikim yanında kalırhangisi kurtarır senin rapini Ceza gibiBense yukardan izledim her şeyikim yeni geldi ki hangi rap eskidiaşk böcekleri mi kurtarır rapibağla eşini salma bir it gibi
Günlerin ağlak yalan aşkın fitnebaz koş ki yetiş yanımakurtaramaz seni rapin eribir başına yapamadığın rapler geriBense yukardan izledim her şeyikim yeni geldi ki hangi rap eskidiaşk böcekleri mi kurtarır rapi bağla eşini salma köpek gibi

AYBEN RaP1:
Türkçe rapin mizahı gelişmişkomedyenin eli değdi biçimsiz technocular rap yaptı gereksizforumlarınızın hepsi seviyesizbak bebek bu sana ders olur ve banakükremek yerine kendi ipini çekzira canın acıyacak ama ağlama ablan sana rapi öğretirÇaresizlik desen enikitapta diss yok muKendi yazdığın basit kaçmış ama kopya çekmeden bok Değilsin onu anladıkDikkat et şimdiki manitana da o cücükler sulanmasıntutarlı olsan belki seni kale alan olabilir ama sen bir yalancısınkonserlerime casus yolla beni Telefon dan dinlealbümlerin diss kokar ama sen diss yapmadım de
DİSSTORTİON ep yi duyunca tadını anladımHAklısın çok üzüldüm farkı görünceyeni kuvvet mira kerhanesinden çıkan en baba rap kıçımın kenarı

Nakarat
ROKA rap2:
2eksik söyledin kuzum 162 senden uzunuuummmbana Ahlak dersi verme sakınhanımdan öte sana Ayşe yi sorarımkız kıçı kırık bu ne çirkeflik8 senede mi geldi elektrik?_?Aman bu ne aşk bu ne celalgözlerim yaşardı gülmektengelmiyor rapleriniz yürektenSamimiyet yok beter arabesktenfesatlık senin içinde meskensen banladın ben pm atarken3 yıl öncemiydi bilmemarabada Sahto Ceza sen ben kim hakkında konuşmuştuk acaba
mic mic mic mic
salako sen fuchsu beğenmezdinarkasından o rap yapmasın derdinşimdi ne derdinseni ne gerdi!? 7 senen beklide çok eziktigoralı yiyince mi gaza geldinFunky yi satarken utanmadın mı&Fuat ın karşısında dizlerin titrerdiCezayı görsen altına yaparsınyıllar yılı radyoda pop çaldıntechno partylerinde djekmek yedin nankör olmadiss yaptın yüzsüzlük diz boyuseninle çalışan her kula yazıknedense sonra atar sana kazıksen ağla Mİc sen ağlaMahsun misali yürekleri dağlaceza dan arta kalanı toplazira kargalık yakışmaktatek artın lolipop olsunlakin bir ucu sana batmaktastüdyoda mc sin cut pastesahnede playback oh yesonline ol ver cevabıdiss yaparken de sözlerin aynı

Nakarat
AYBEN RaP3
DJ lerle hiç uyuşamadım kitenkit etme şükret
Sahto gider Koleran sana kalır sayemde piyasaya sıçarbelki alan oluralbümünü yolla sen Müslüman olunca tavaf ederimbu arada lolipopumu bitirdimçubuğunu sakladım bir ara sana gönderirim

TEechno party sini neden unutalımkötü bir anın mı vardjler yüz vermedi mi sanayan çadırda biz rap yapıyorduk oysa7 yılı sil kafandan ilk dissimi 2004 te yedin abartmasenin ağzında rap te yoktu o zamandissimle adın anıldı hiç yoktan

Nakarat

AYBEN rap4
Allahıma şükür elini SIKMADAN tanıdım nursuz ruhunuyüzünün feri sönmüşgözünün altı çökmüş
yaşını sordum 23 müşRabbe küfür diye yalanlarla sen
göz boyarsın ama evliyayım diyebilecek kadar da beynamazsınhiç oruç tutmadın hatırlar mısın
evine 1 kere geldim Sago bir bardak çeşme suyuydu ikramıno mu üstümdeki hakkınboş ver gider iskiye su paranı yatırırımsaf halimle sterilim ve sen hastalıklı bir boş beyinsinamateme koş belki geri alabilirsinbeynini geri tak bekle dirilsinbabamın her adımımdan haberi varölenimi sağ iken hoş tutardım ki Fatihamı eksik etmem ve sen kendi halini düşünebilirsininsan gibi davran laik evlat olda işinle adın bilirsindikkat et anneni seni doğurduğuna pişman etmeyesin

Nakarat
Günlerin ağlakyalanlarının hepsi bir gün ah la döner gerikim yanında kalırhangisi kurtarır senin rapini Ceza gibiBense yukardan izledim her şeyikim yeni geldi ki hangi rap eskidiaşk böcekleri mi kurtarır rapibağla eşini salma bir it gibi
Günlerin ağlak yalan aşkın fitnebaz koş ki yetiş yanımakurtaramaz seni rapin eribir başına yapamadığın rapler geriBense yukardan izledim her şeyikim yeni geldi ki hangi rap eskidiaşk böcekleri mi kurtarır rapi bağla eşini salma köpek gibi

Alıntı Yaparak Cevapla