Yalnız Mesajı Göster

Mayıs Ayında Hangi Gıdalar Tüketilmeli?

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mayıs Ayında Hangi Gıdalar Tüketilmeli?



Herşey mevsiminde tüketilmeli

Mayıs ayında bu gıdaları sofranızdan eksik etmeyin!



alık: Barbunya, levrek, kılıç, kırlangıç, dilbalığı,

Sebze: Enginar, bakla, madımak, semizotu, papatya, ebegümeci, domates, salatalık

Meyve: Çilek, yeşil erik, malta eriği, dut

NOT: Çilek kısa ömürlü bir meyvedir İçeriğinde bulunan zengin vitaminler (özellikle C vitamini) ve mineraller sayesinde ani enerji vererek, geçiş mevsiminde ortaya çıkabilen yorgunluk belirtilerini gidermektedir

Alıntı Yaparak Cevapla