Konu
:
Soğan Halkası
Yalnız Mesajı Göster
Soğan Halkası
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Soğan Halkası
Malzemeler
1 su bardağı un (140 gr)
1 yumurtanın akı
3 soğan
¾ su bardağı maden sodası
2 yemek kaşığı maden sodası
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Kızartmak İçin
Ayçiçeği yağı
Bulamak İçin
Pane harcı
Yapılışı
Soğanların kabuklarını soyun ve yuvarlak halka şeklinde doğrayın
Un, soda, tuz, karabiber ve 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağını geniş bir kasede karıştırın
Ayrı bir kasede yumurta akı ve 1 tutam tuzu mikserle katılaşıncaya kadar çırpın
Unla hazırladığınız karışıma azar azar ekleyerek çırpmadan karıştırın
Soğan halkalarını ilk önce unlu karışama batırın, daha sonra da pane harcına bulayın ve kızgın yağda kızartın ve sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul