Konu
:
Kuru Erikli Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Erikli Et Tarifi
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Erikli Et Tarifi
Malzemeler
bir çay kaşığı zencefil tozu
yarım baş sarımsak
1 kilo et
bir mikdar safran
2 soğan
bir çay kaşığı hort
3 domates
bir su bardağı badem
bir miktar kuru erik
100 gr
margarin
bir çay kaşığı kara biber
biraz tuz
bir çay kaşığı beyaz biber
Yapılışı
Et erik ve badem hariç bütün malzemeyi bılandır'dan geçir
tencereye yağı koy eti ekle ve bılandır'dan geçirdin malzemeyi ekle susuz bir şekilde kavur
kavrulduktan sonra su koy eti pişmeye bırak
eriği yıka pişen etin suyundan azıcık alıp eriği pişir
bademi suyla haşla kabuklarını soy ve ocakta kavur
pişirmiş olduğumuz eti tabağa koyup üzerine kavurduğumuz bademi ve pişirdiğimiz erikle süsle
( Fas) Morocco yöresel yemeği
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul