Konu
:
El Basan Tava (Et Yemeği)
Yalnız Mesajı Göster
El Basan Tava (Et Yemeği)
11-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
El Basan Tava (Et Yemeği)
Özgür Şef'ten
500 gr Kuşbaşı Kuzu Eti
1 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Yoğurt
2 Adet Yumurta
2 Yemek Kaşığı Margarin
1 Adet Soğan
1 Çay Bardağı Su
tuz,karabiber,kırmızı pul biber
Soğanları küp küp doğrayın, sıvı yağ içinde etlerle beraber kavurun
1 çay bardağı suyu tavaya dökün ve pişirmeye devam edin
Un, yoğurt, ve et suyunu karıştırıp, muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin
Sosunuzu ocaktan alın ve yumurtalarınızı içine karıştırıp iyice çırpın
Etleri bir fırın tepsisine boşaltın, üzerine de sosunuzu dökün
180-200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin
Facebook'tan alıntıdır
bit
ly/GH8XTQ
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul