11-04-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arog'un Setinden İlk Tüyolar
AROG'un setinden ilk tüyolar
Arog'da çok ünlü bir futbolcu da oynayacak  
Film setinden ilk tüyolar  
AROGa dev transfer!
Pazar gününe yakışır eğlenceli mevzulara dalalım bugün  Size biraz AROGdan tüyolar vereyim  Cem Yılmazın yeni filminden 
Sağda solda okumuşsunuzdur  Nil Karaibrahimgil ile ben de varız AROGda 
Benimki bir nevi bir misafir oyunculuk 
Cem, Aaabi sen eski kalecisin, filmde kalemize geçsene be deyince fitbolculuk damarlarım kabardı cup diye atladım 
Mart ayından beri güle eğlene filme hazırlanıyoruz 
Gördüğünüz gibi ben sakalları koyverdim 
Karikatürlerimde çizdiğim Deli Ziyaya benzedim 
AROGun çekimleri Mayısın ilk günlerinde Antalyada başladı Kardeşiniz de gidip geliyor sete 
İşte bu yüzden, içeriden olmanın verdiği avantajla basında ilk AROG tüyolarını benden duyun istedim 
Bomba iki  Çok ünlü bir futbolcu da AROGda!
Bunu söylememem lazımdı ama tüyo olarak vereyim 
Türk futbolunun çok ünlü bir siması, şimdi futbol yorumları yapan dev bir isim de AROGda 
Kısa ama çok etkili bir rolü var 
Adını verirsem gazozun gazı kaçar, o yüzden tahmin edin bakalım kimmiş bu ünlü futbolcu-yorumcu?
Bu arada fırsat buldukça AROGdan tüyolar vermeye devam edeceğim, ilk sizler duymuş olacaksınız 
Son olarak kısaca şunu söyleyebilirim ki, AROG hikaye olarak da, komiklik olarak da, kalite olarak da GORAyı ikiye katlayacak gibi görünüyor  Benim yorumum bu 
Antalyaya gittiğim gün, Cem, Abi filme yeni bi karakter bakıcaz  Dev bi transfer olucak amma ben biraz tırsıyorum, helecanlanıyorum sen de gelsene dedi 
Çekimler yeni başladı, herhalde onun heyecanıdır diye düşündüm, Ayıpsın, hadi gidelim dedim 
Atladık arabaya, dev transferi görmeye gittik 
Belekde bir su kenarına geldik  Orada bizi Kurtlar Vadisinin Murosunu andıran esmer bir delikanlı karşıladı 
Hoşgeldiniz aabi bekleyin dedi 
Ulan Allah Allah amma gizemli bi transfermiş, kim acaba? diye düşünürken, delikanlı bizi aldı, kocaman bir havuzun kenarına götürdü 
Hayvan hazırlanıyor, birazdan sizinle görüşücek deyince, ben bunun şifreli bir konuşma olduğundan kıllandım 
Ne demek hayvan hazırlanıyor, biz transfere gelmedik mi be?
Derken delikanlının sesini duyduk  Abim hayvan hazır geliyür!
Merakla beklemeye başladık 
Veee sonunda, havuzun yanındaki bir mekandan dev transferimiz çıktı 
Aaaa hakkaten hayvan!
Hem de koskocaman bir hayvan!
Helecandan Foook! demişim  Esmer delikanlı hemen düzeltti, Ne alakası var abi bu Mors, dünyanın en büyük deniz memelisi!
Olur mu be, en büyüğü balina demişim 
Delikanlı, Bıyıklı olarak en büyüğü bu abi deyince şok olduk 
Meğer göreceğimiz hayvan bir deniz aygırıymış, yani Mors!
Cem, Heten abüü sen mors alfabesi biliyor musun, nasıl anlaşıcaz bu hayvanla? diye bi kılçık attı bana 
Esmer çocuk hemen atıldı gene, Aaabi transfer için Morsun menaceri Adrianla görüşmeniz lazım!
Neticede Adrian geldi, oturduk konuştuk 
Burada transfer ücretiyle ilgili rakamlar veremem ama, menacerin anasının nikahını istediğini söyleyebilirim 
Ben İstanbula döndüğümde transfer görüşmeleri hala sürüyordu 
Ben kendi adıma Morsun çok sevimli bir hayvan olduğunu düşünüyorum, gene de Hıncal abi ne der bilemem 
Eğer çocuklar korkmaz derse bu transfer gerçekleşir  Bu mevzuda bilirkişi o 
Yalnız en büyük endişem, bıyıklarından dolayı milletin bu hayvanı benimle karıştırması 
Gene de belirteyim, fotoğrafta gömlekli sakallı olan benim 
|
|
|