10-29-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Makyajın İpodu
Makyajın ipodu
[SIZE=+0]Yepyeni bir makyaj markası ile tanıştım Hatta markanın yaratıcısı Fred Farrugia ile 5 yıldır üzerinde çalıştığı markasının ürünlerini tek tek tanıttı Rengiyle çeşidiyle tam 104 palet Fondöten, pudra, kapatıcı, göz farı, ruj, allık, rimel  Rengarenk  
Farından allığına kadar tüm malzemelerin mükemmel bir görünümü var Taşınabilir ve kişiselleştirilebilen bir makyaj serisi aslında Biz kadınların ayna kullanmadan bile rahatlıkla uygulayabileceği günlük pratik ürünler modern ve sade makyaj paletlerinde sunuluyor  Paletler, cesur tasarımlarıyla dikkat çeken yetenekli Ora-Itonun eseri İsviçre çakısını andırıyor; tek bir hareketle kolayca çıkartılıp tekrar takılabilen, modüllerden oluşan, değişken ve genişletilebilir bir makyaj setini içeriyor kreasyon
Makyaj aynası, fondöten, allık, göz altı kapatıcı, ikili göz farı ve ruj yani 6 paleti üstüste geçirip tek bir blok halinde taşıyabiliyorsunuz çantanızda Bir bakıma kendi makyaj çantanızı seçtiğiniz modüllerle siz yaratıyorsunuz Bu seti sağ elinizde tutarak otomobil kullanırken bile makyajınızı tazelemeniz mümkün
Minerallerle zenginleştirilmiş fondöten ve allıklar, balmumu içeren rujların dokuları da bir hayli ince  Ayrıca fondötenler yakada iz bırakmıyor, rujlar ise kolay kolay etkisini yitirmiyor Mutlaka denemelisiniz Daha detaylı bilgi için www fredfarrugia com adresini de ziyaret edebilirsiniz
İşte Fred Farrugia ile siz Mahmure okuyucuları için yaptığımız söyleşimiz 
“Makyaj kamuflaj değildir!”
Sizin için makyaj nedir?
Benim için makyaj bir aksesuar  Kadının kişiliğini tanımlayan ve ifadesini destekleyen, anlam kazandıran bir aksesuar ama kesinlikle kamuflaj olarak değerlendirmemek gerekir
Renkli makyaj dünyasının içine nasıl girdiniz?
Uzun hikaye   8 yaşına uzanıyor aslında Renklere ve materyallere olan düşkünlüğüm, kaderim beni moda ve güzellik dünyasına sürükledi
Lancômeun eski artistik direktörüydünüz Kendi markanızı yaratmaya iten neydi?
Lancômeda çalıştığım 8 yılın sonunda öyle bir noktaya gelmiştim ki daha ileriye gitme durumum yoktu ve yoluma kendi markamı yaratarak devam etmeye karar verdim Kadınların hayatını kolaylaştırmak, makyaja ve onu kullanan kadınlara özgürlük sağlamak arzusuyla yola koyuldum
|
|
|
|