Konu
:
Portakallı Kup Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Portakallı Kup Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakallı Kup Tarifi
Portakallı Kup Tarifi
2 paket toz kremşanti
2 bardak süt
3 adet portakal
1 paket bitter çikolata (150 gr)
100 gr badem
100 gr fındık
2 adet elma
Elmalar ve portakallar kabukları soyulduktan sonra doğranır
Fındıklar ve bademler iri olarak dövülür
Çikolatamız rendelenir
Toz kremşanti sütle çırpılarak 1 saat kadar buzdolabında bekletilir
Servis yapılacak olan bardakların diplerine portakal, elma dilimleri paylaştırılır
Birer kaşık fındık ve badem kırıklarından eklenir
Rendelenmiş çikolata parçaları serpilerek bardaklara kremşanti doldurulur
En üst kısmada tekrar portakal parçaları ve çikolata serpilerek soğuk olarak servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul