Yalnız Mesajı Göster

Portakallı Kup Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakallı Kup Tarifi



Portakallı Kup Tarifi

2 paket toz kremşanti
2 bardak süt
3 adet portakal
1 paket bitter çikolata (150 gr)
100 gr badem
100 gr fındık
2 adet elma

Elmalar ve portakallar kabukları soyulduktan sonra doğranır Fındıklar ve bademler iri olarak dövülür Çikolatamız rendelenir Toz kremşanti sütle çırpılarak 1 saat kadar buzdolabında bekletilir Servis yapılacak olan bardakların diplerine portakal, elma dilimleri paylaştırılır Birer kaşık fındık ve badem kırıklarından eklenir Rendelenmiş çikolata parçaları serpilerek bardaklara kremşanti doldurulur En üst kısmada tekrar portakal parçaları ve çikolata serpilerek soğuk olarak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla