Konu
:
Vişneli Paluze Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Vişneli Paluze Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişneli Paluze Tarifi
Vişneli Paluze Tarifi
100 gram ince nişasta
1 kilo şeker
2 kilo su (nişasta ve şekerin kaldıracağı kadar)
1 bardak vişne suyu
Mutedil bir ateşe konulacak bir tencereye iki kilo kadar su koyup şekeri eritmeli ve ince nişastayı da yavaş yavaş döküp karıştırarak iyice yedirmeli ve nişastanın tamamiyle kokusu gidinceye kadar pişirdikten ve vişne suyunu kattıktan sonra, tabaklara kurtarmalı soğuyup donmasını beklemelidir
Not: Vişne mevsimi değilse hazır vişne suyu da kullanılabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul