Konu
:
Güllü Dolama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Güllü Dolama Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güllü Dolama Tarifi
Güllü Dolama Tarifi
8 adet kare milföy hamuru
1 su bardağı ceviz
1 çorba kaşığı şeker
Şerbet için:
1,5 su bardağı şeker
1,5 su bardağı su
1 çorba kaşığı limon suyu
4 çorba kaşığı gül suyu
Şeker, su ve limon kaynatılır
Dövülmüş ceviz ve şeker karıştırılır
Çözülmüş milföyler ortadan ikiye kesilir
Kenarına iç konur, önce rulo yapılır sonra kendi etrafında döndürülür
Yağlanmış tepsiye dizilir
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirilir
Soğuyan şerbete gül suyu eklenir
Sıcak tatlılıarın üzerine şerbet gezdirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul