Konu
:
Hünnap Reçeli (Eyüp Kemal Sevinç) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Hünnap Reçeli (Eyüp Kemal Sevinç) Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hünnap Reçeli (Eyüp Kemal Sevinç) Tarifi
Hünnap reçeli (Eyüp Kemal Sevinç) Tarifi
Malzemeler:
20 adet hünnap
1 su bardağı toz şeker
Yarım limon suyu
1,5 su bardağı su
Hazırlanısı
Hünnaplar yıkandıktan sonra kabukları soyulur
İri iri dilimlenir
Küp küp de doğranabilir
Üzerine toz şeker dökülerek 1 gece bekletilir
Suyu ilave edilerek kaynatılır
Kaynamaya başladıktan sonra limon suyu eklenir ve yaklaşık 10 dakika ocakta tutulduktan sonra alınır
Soğuduktan sonra servis edilmeye hazırdır
zaman
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul