Konu
:
Havuç Reçeli (Ümit Usta)Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Reçeli (Ümit Usta)Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Reçeli (Ümit Usta)Tarifi
Havuç reçeli (Ümit Usta)tarifi
Malzemeler:
1 kg havuç
1,250 g toz şeker
2 orta boy elma
2 orta boy greyfurt
Yarım su bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı sirke veya limon suyu
Hazırlanısı
Havuçların ve elmaların kabuklarını soyarak ayrı ayrı kaplara rendeleyin
Greyfurt ve portakalların suyunu sıkın
Havuçları 1 bardak su ile pişirmeye başlayın
Yumuşayınca önce elma rendesini, daha sonra da greyfurt ve portakal suyunu tencereye ilave edin
Suyu azalınca şeker katıp pişirmeye devam edin
Sirkeyi de ilave edip son kez karıştırarak ocaktan indirin
Soğuduktan sonra kavanozlara doldurup servis edin
zaman
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul