Konu
:
Portakallı Mus Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Portakallı Mus Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakallı Mus Tarifi
Portakallı Mus
1
portakal
ın suyu
1
portakal
ın kabuğunun rendesi
1 su bardağı şeker
1 paket toz krem şanti
1 çay bardağı
süt
1 çay bardağı çekilmiş
fındık
Portakal kabuğu, suyu ve şeker bir tencereye konur
Karıştırarak orta ateşte kıvam alana kadar pişirilir
Daha sonra süzgeçten geçirerek posalı kısmı atılır
Krem şanti ve soğuk
süt
, mikserle köpürtülür
Üzerine soğumuş
portakal
lı karışım eklenir ve kaşıkla malzemeler bütünleşene kadar karıştırılır
Ayaklı kaselere paylaştırılır
Üzeri
fındık
la süslenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul