Konu
:
Kestaneli Tiremisu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Tiremisu Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Tiremisu Tarifi
Kestaneli Tiremisu Tarifi
1 adet kakaolu hazır pastaban
1,5 su bardağı süt
1 çorba kaşığı nişasta
1 çorba kaşığı pirinç unu
6 adet kestane şekerlemesi
1 paket labne peyniri
Islatmak için:
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı garanül kahve
1 tatlı kaşığı şeker
Üzeri için:
1 çorba kaşığı kakao
Süt, şeker, nişasta, pirinç unu orta ateşte bişirilir
Ateşten almadan önce ufalanmış kestane şekeri eklenir
Mikserle şekerler dağılana kadar çırpılır
Sonra labne eklenir ve birkaç dakika daha çırpılır
Islatma malzemesi karıştırılır
İlk kat pandispanyanın üzerine gezdirilir
Sonra kremanın yarısı sürülür
Üzerine kahveli karışımla ıslatılmış ikinci kat pandispanya konur ve kalan krema üzerine ve kenarlarına sıvanır
En son kakao üzerine elenir
Buzdolabında 2 saat kadar dinlendirildikten sonra servise sunulabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul