Konu
:
Pekmezli Yufka Tatlısı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pekmezli Yufka Tatlısı Tarifi
10-29-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pekmezli Yufka Tatlısı Tarifi
3 adet kuru yufka
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı ceviz
2 su bardağı pekmez
1 su bardağı su
Yufkalar küçük parçalara ayrılır
Aralarına eritilmiş tereyağı gezdirerek ve ceviz serperek fırın kabına konur
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında iyice kuruyana kadar pişirilir
Fırından çıkınca pekmez ve su karışımı gezdirilir
Sıcakken kare kesilir
Soğuyunca servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul