Konu
:
Minik Francala
Yalnız Mesajı Göster
Minik Francala
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Minik Francala
MİNİK FRANCALA
3 su b
un
1 p
kuru maya
1 çorba k
toz şeker
1 tatlı k
tuz
aldığı kadar su
çedene
keten tohumu
anason
üzeri için:
yulaf ezmesi
HAZIRLANIŞI:
Karıştırma kabına 3 su bardağı unu alın üzerine tuz ve şekeri ilave edin
ortasını havuz şeklinde açın
maya koyun ve ılık su ile karıştırın
içine
çedene, keten tohumu ve anason koyarak hamuru yoğurun
hamuru
bezelere ayırın
ortası tombul kenarları ince olacak şekilde şekil verin
daha sonra hamuru önce suya sonra yulaf ezmesine batırarak
yağlanmış tepsiye alın
tepsi mayası gelene kadar bekletin
200 derecelik
fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul